Resultaatgerichte management- en sales trainingen

Specifieke trainingen voor jouw branche en vakgebied

Automotive Academy voert in samenwerking met de Innovam de management en sales trainingen uit die specifiek op je branche en vakgebied zijn toegesneden. Omdat de mobiliteitsbranche zo snel verandert, is het belangrijk dat je altijd perfect op de hoogte bent. Schrijf je daarom nu in voor onze trainingen en zorg ervoor dat jíj de autoriteit bent én blijft!

Operationeel Management

Leer je afdeling of vestiging professioneel te managen en ga je dieper in op vaardigheden die je als manager nodig hebt.

Commerciële Service Adviseur

Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Zo adviseer je jouw klant over onderhoud.

Financieel Management

Tijdens deze 3-daagse training leer je hoe je financiële modellen gebruikt om inzicht in en grip te krijgen op jouw eigen bedrijf, vestiging of afdeling. Zo kun je er direct in de praktijk mee aan de slag en zie je snel resultaat.

Praktisch leidinggeven

Tijdens deze vierdaagse training leer je een prettige werksfeer te creëren en de werksfeer te verbeteren. Zo zorg je dat jouw bedrijf betere resultaten behaalt.

Techniek voor niet-technici

Met de technische basiskennis uit deze trainingen kunnen verkopers, telefonisten, receptionisten en magazijnmedewerkers klanten nog beter van dienst zijn en een goed advies geven.

Interessant voor jou

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}