BMW Mini

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }}* {{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPriceWithoutDiscount | euroPrice(0) }}

Direct je keuze maken:

In de winkelwagen

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij de autofabrikant, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software updates) aan auto's van dit merk mogelijk zijn.

Voor het uitvoeren van maatregelplannen (software updates/regeleenheid coderingen) middels de BMW/Mini ISTA diagnose software, is het gebruik van een ICOM Next A sterk aan te bevelen.

De ICOM Next A wordt via de ethernet aansluiting van de computer verbonden, 1 vrije ethernet aansluiting is vereist. De ICOM Next A wordt geleverd inclusief de benodigde ethernet kabel.

Voor het uitvoeren van een maatregelplan aan modellen uit de BMW E-serie en vergelijkbare Mini's is een ICOM Next B noodzakelijk.

Per automerk kan door een fabrikant een verschillend tarief gehanteerd worden voor inlog en Pass Thru gebruik. Voor Pass Thru is een interface of diagnoseapparatuur nodig.