EV Opleidingsplan

Zo ben jij klaar voor de nieuwe klant!

Per trainingsseizoen

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }} *

Technisch EV Opleidingsplan voor:

Direct Inschrijven

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

Trainingsinformatie

Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste kennis krijgt om onderhoud en reparaties uit te kunnen voeren aan elektrische en hybride voertuigen. In het twee-jarig EV opleidingsplan voor technici leer jij alles over onderhoud, reparatie en diagnose stellen aan bijvoorbeeld de aandrijflijn, comfortsystemen en batterijmanagement. Zo ben jij klaar voor de nieuwe klant en klaar voor de eerste elektrische auto’s die nu al bij jou binnen rijden.


Per jaar volg je vier EV praktijktrainingen. De trainingen bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen. De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online toets waardoor bij een voldoende resultaat de deelnemer een certificaat van deelname ontvangt en zijn of haar Curriculum Vitae kan opwaarderen.

Daarnaast is trainen bij Automotive Academy trainen met extra’s. Hierdoor heb je toegang tot onze technisch EV-Helpdesk. Kom je er dus even niet uit? Dan staan wij voor je klaar om je te helpen bij de complexe EV-vraagstukken. Onze helpdesk medewerkers ondersteunen je met technische kennis!

Het EV opleidingsplan bestaat uit de volgende trainingen: 

 

Aanvullende informatie

Om te kunnen deelnemen aan het EV opleidingsplan is een NEN-9140 certificatie een vereiste. 

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • Af: OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.

Er zijn {{ amountOfSelected }} trainingsdagen geselecteerd

{{ training.Product.Title }}

Voorkennis:

Direct Inschrijven

Interessant voor jou

Veilig werken aan e-voertuigen Compleet (VOP+VP NEN-9140)

In twee dagen EV-gecertificeerd! Wanneer werkzaamheden aan e-voertuigen worden uitgevoerd moet er extra aandacht zijn voor de hoge spanningen en het veilig werken. Met deze tweedaagse training ben jij in één keer klaar voor het veilig werken aan e-voertuigen.

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Technisch Opleidingsplan

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een technisch opleidingsplan op maat. Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen.