Meest complete aanbieder

Automotive Academy is de meest complete aanbieder van Nederland op het gebied van technische, verkoop- en managementtraining voor garagepersoneel. Automotive Academy werkt met de meest gerenommeerde leerbedrijven uit de branche. De grote namen uit de automotive kennisindustrie. Educatiespecialisten met ieder een eigen visie op en aanpak van opleiden en trainen.

Over Automotive Academy

Het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samen brengt. Om een vuist te maken tegen de bedreigingen van morgen. Om opgewassen te zijn tegen de concurrentie. Klaar te zijn voor nieuwe technieken. Klaar te zijn voor de nieuwe klant. Automotive Academy gaat dan ook niet alleen over trainen. Automotive Academy gaat over een volle brug. Over nooit meer ‘nee’ verkopen. Over geen handel meer uit de garage laten rijden. Automotive Academy gaat over aanhaken, bijblijven en opschakelen. Onafhankelijk is niet alleen.

Trainen voor een volle brug dus. Het waarmaken van deze belofte vergt wat meer dan alleen het vullen van klaslokalen. Bij Automotive Academy is trainen slechts de ingang. De opmaat naar een instituut dat er 24/7 is voor de garagehouder. Het enige aanspreekpunt met de beste trainingen in autotechniek, maar ook in garage-management, veiligheid en verkoop. Met de beste telefonische helpdesk, unieke hulp op afstand en praktische diagnosehulp op onze locatie in Amsterdam. Met programma’s, producten, diensten en tools voor meer rendement. Voor grip op de zaak. Altijd. Klaar voor de nieuwe klant. AutoNiveau is de opleidingspartner van AutoMotive Academy.

Meest gerenommeerde opleiders van Nederland

Automotive Academy is een initiatief van LKQ Fource, de marktleider in auto-onderdelen in Europa. Automotive Academy biedt de opleidingen en trainingen aan in nauwe samenwerking met grossiers die zaken doen met LKQ Fource.

Automotive Academy werkt met de meest gerenommeerde opleiders van Nederland: AutoNiveau, Innovam en WESP. De cursist bepaalt zelf welke opleiding en dus welke opleider voor hem het meest geschikt is.