Opleidingsplannen

Het opleidingsplan bestaat uit 4 online, VCT (Virtual Classroom training)- en praktijktrainingen

Technische Opleidingsplan in 6 stappen

Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Na het voltooien van deze toets wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld met een overzicht van de te volgen trainingen. Je traint 4 keer per jaar op jouw voorkeurslocatie. De kosten voor het opleidingsplan bedragen € 1.292,- per jaar.

  1. Je ontvangt een persoonlijke login voor de online niveautoets.
  2. Je score van de toets bepaalt jouw op maat gemaakt opleidingsplan.
  3. We plannen je in op jouw voorkeurslocatie en sturen je automatisch een bericht.
  4. Je start met een e-learning module en volgt 4 praktijk trainingen in een jaar tijd.
  5. Tijdens de praktijk training oefen je altijd onder begeleiding op echte auto's.
  6. Je bent geslaagd en krijgt een certificaat voor je competentie-paspoort.

De trainingen bestaan uit een online training als voorstudie een VCT (Virtual Classroom Training) en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen.

Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online, 4 VCT (Virtual Classroom Training)- en 4 praktijktrainingen waarin de deelnemer verzekerd is van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken en dito diagnoseapparatuur. 

De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online of een IBKI (Innovam Branche Kwalificatie Instituut) toetsing waardoor bij een voldoende resultaat de deelnemer een certificaat van deelname  of een branche erkend certificaat ontvangt en zijn of haar Curriculum Vitae kan opwaarderen.

Voor detail informatie of inschrijven klik op de "bestel" button.