Opleidingsplannen

Het opleidingsplan bestaat uit 4 online en 4 praktijktrainingen

Technisch Opleidingsplan in 6 stappen

Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Na het voltooien van deze toets wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld met een overzicht van de te volgen trainingen. Je traint 4 keer per jaar op jouw voorkeurslocatie.

  1. Je ontvangt een persoonlijke login voor de online niveautoets.
  2. Je score van de toets bepaalt jouw op maat gemaakt opleidingsplan.
  3. We plannen je in op jouw voorkeurslocatie en sturen je automatisch een bericht.
  4. Je start met een e-learning module en volgt 4 praktijk trainingen in een jaar tijd.
  5. Tijdens de praktijk training oefen je altijd onder begeleiding op echte auto's.
  6. Je bent geslaagd en krijgt een certificaat voor je competentie-paspoort.

Technisch Opleidingsplan

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een technisch opleidingsplan op maat. Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen.

Overzicht trainingen

De trainingen bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen. Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online en 4 praktijktrainingen waarin de deelnemer verzekerd is van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken en dito diagnoseapparatuur.

De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online of een IBKI (Innovam Branche Kwalificatie Instituut) toetsing waardoor bij een voldoende resultaat de deelnemer een certificaat van deelname of een branche erkend certificaat ontvangt en zijn of haar Curriculum Vitae kan opwaarderen.

Mogelijke trainingen

De trainingen uit het Technisch Opleidingsplan bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen. Het Technisch Opleidingsplan start met een niveautoets waarin de huidige kennis wordt gemeten. Na het voltooien van de niveautoets wordt een persoonlijk opleidingsplan getoond met de behaalde competenties en de te volgen trainingen.

Trainingen Niveau 2

Trainingen Niveau 3

Trainingen Niveau 4

Trainingen Niveau 5

Management & Sales

Ben jij leidinggevende, manager of verkoper? Bekijk hier de commerciële trainingen!

Commerciële opleidingen

Interessant voor jou

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Handleiding DSR Digitale Service Registratie

De volgende merken zijn in onze digitale handleiding DSR terug te vinden: BMW, Mini, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Toyota, Lexus, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Lynk & Co, MG, Renault, Dacia, Alpine en Nissan.