Trainingen

Specifieke trainingen voor jouw branche en vakgebied

Automotive Academy voert trainingen uit die specifiek op je branche en vakgebied zijn toegesneden. Omdat de mobiliteitsbranche zo snel verandert, is het belangrijk dat je altijd perfect op de hoogte bent. Schrijf je daarom nu in voor onze trainingen en zorg ervoor dat jíj de autoriteit bent én blijft!

Operationeel Management

Leer je afdeling of vestiging professioneel te managen en ga je dieper in op vaardigheden die je als manager nodig hebt.

Commerciële Service Adviseur

Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Zo adviseer je jouw klant over onderhoud.

Praktisch leidinggeven

Tijdens deze vierdaagse training leer je een prettige werksfeer te creëren en de werksfeer te verbeteren. Zo zorg je dat jouw bedrijf betere resultaten behaalt.

Techniek voor niet-technici

Met de technische basiskennis uit deze trainingen kunnen verkopers, telefonisten, receptionisten en magazijnmedewerkers klanten nog beter van dienst zijn en een goed advies geven.

F-gassen mobiele airco inclusief certificaat

Heb je het F-gassen certificaat nodig? Deze training is de perfecte voorbereiding. Aansluitend aan deze korte en praktische training leg je meteen het examen F-gassen mobiele airco af.

Interessant voor jou