Nieuws | Start trainingsseizoen 2021-2022

Trainen bij AutoNiveau

Geplaatst op: 30-08-2021
De zomervakantie is voorbij. Dat betekent dat de trainingen weer gaan beginnen. Door de vele vaccinaties en lage aantallen coronabesmettingen worden de trainingen weer hervat met een online training als voorstudie en een volledige dag praktijktraining. Wel worden op de trainingslocaties nog extra maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te werken, dit om jouw en onze veiligheid te waarborgen.

Hoe gaan wij veilig te werk?

De klassikale training wordt gegeven in een klaslokaal waar de tafels uit elkaar geschoven zijn en er extra geventileerd wordt. In de praktijkruimte wordt gewerkt met 3 deelnemers per opdracht waarbij er voldoende ruimte is om afstand te houden.

Maatregelen op de locaties:

  • tafels zijn uit elkaar geschoven
  • extra ventilatie in de lokalen
  • verplicht om je handen te desinfecteren
  • vrijwillig gebruik van mondkapjes
  • vrijwillig gebruik van handschoenen

Wat betekent dit voor jou?

We geven weer de vertrouwde trainingen waarbij er meer communicatie tussen deelnemers mogelijk is. Hoewel de vorige periode met de Virtual Classroom Trainingen ook goed zijn verlopen, was er bij veel deelnemers de wens om weer te trainen in de vertrouwde setting.

Lunch of avondeten
Zowel de lunch als het avondeten kan op gepaste afstand in de kantine worden gegeten.

Verplaatsen van een training

Indien een deelnemer niet kan deelnemen aan een training is het tot 14 dagen voor aanvang van de training mogelijk deze te verplaatsen. Wanneer binnen 14 dagen van het trainingsmoment een deelnemer niet kan trainen, komt het trainingsmoment te vervallen. Dit is ook van toepassing als een deelnemer in verband met corona het niet veilig vindt om deel te nemen. Bij annuleringen binnen 14 dagen voor aanvang komt de training, wanneer er geen passend alternatief kan worden geboden te vervallen.

We zien ernaar uit jullie weer op de vertrouwde manier te kunnen trainen. Hopelijk tot snel.