Nieuws

Update trainingen

Geplaatst op 3 februari 2021
Vervanging klassikale training door online variant
Helaas is het einde van de Lockdown nog niet in zicht. Om iedereen toch door te kunnen laten gaan met zijn of haar ontwikkeling, zijn er alternatieven voor klassikale trainingen ontwikkeld.

Voor trainingen die gepland stonden gaan we een klassikale training vervangen door verschillende online- en Virtual Classroom Trainingen. Waarom? Omdat iedereen zo door kan met ontwikkelen! Ontwikkeling staat voorop en we vinden het belangrijk dat iedereen door kan gaan met waar hij of zij mee begonnen is.

Wat verandert er?
De deelnemers van het technisch opleidingsplan hebben dit seizoen geen 4 maar 3 klassikale trainingen. De alternatieve trainingen zijn nieuwe technieken die door alle deelnemers gevolgd kunnen worden. Daarnaast bieden we een Pass Thru online training aan waarmee we invulling geven aan het BOVAG en partners initiatief van Auto’s de Baas. Hiermee raadpleeg je fabrikanteninformatie en kun je software-updates uitvoeren. Deelnemers kunnen zelf een merk selecteren, zodat dit voor hun werkomgeving toepasbaar is. In plaats van de klassikale training zullen we de volgende trainingen ter vervanging verzorgen:

ADAS-systemen
- Online training als voorstudie van 90 minuten
- Virtual Classroom Training als presentatie en de gelegenheid om vragen te stellen van 90 minuten

Roetfilters op benzinesystemen
- Online training als voorstudie van 90 minuten
- Virtual Classroom Training als presentatie en de gelegenheid om vragen te stellen van 90 minuten

Een online Pass Thru training voor één van de volgende merken
- Pass Thru online training VAG, of
- Pass Thru online training PSA, of
- Pass Thru online training BMW

De online trainingen zijn er om de deelnemers voor te bereiden op de Virtual Classroom Training en worden dus voor die tijd voltooid. Deelnemers hoeven zelf geen actie te ondernemen, ze ontvangen vanzelf bericht over de mogelijkheden. Heb je vragen, neem contact op via 088-00 44 123 of opleidingen@autoniveau.nl.