Inschrijven

Meest gestelde vragen over inschrijven

Hoe kan ik een bestelde training omboeken naar een andere datum of locatie?

In Mijn AutoNiveau, tabblad ‘Mijn Trainingen’ staan de trainingen die je besteld hebt. Je kunt omboeken door op de link achter de betreffende training te klikken. Nu kun je kiezen uit andere data. Is dit niet mogelijk neem dan contact op met AutoNiveau via mail Opleidingen@autoniveau.nl of telefoon 088-0044123. Omboeken is kosteloos tot 2 weken voor aanvang van de training.

Hoe boek ik een training?

Nadat je hebt gekozen welke training je wilt volgen, selecteer je een datum en plaats die je in je winkelwagen plaatst. Vervolgens kun je verder winkelen of meteen afrekenen. Houdt er rekening mee dat je de plaats op de training pas hebt gereserveerd als je het bestelproces hebt afgerond.

Welke voorwaarden gelden er als ik inschrijf op een training?

Bekijk onze algemene inschrijfvoorwaarden. klik hier.

Waar kan ik mijn gegevens bewerken?

Gegevens kun je wijzigen via ‘Mijn Instellingen’ in Mijn AutoNiveau. Wijzigingen verwerken we zo spoedig mogelijk.

Bij 'Mijn gegevens' staat mijn (juiste) werkgever niet.

Wijzigingen met betrekking tot je werkgever kun je doorgeven via het wijzigingsformulier op ‘Mijn Instellingen’ in Mijn AutoNiveau. We verwerken de wijzigingen zo spoedig mogelijk.

Hoe werkt een voorinschrijving?

Is er geen geschikte datum of locatie beschikbaar? Maak dan een voorinschrijving. We mailen je dan zodra er een nieuwe training beschikbaar is, op de locatie(s) van je keuze. Deze registratie is vrijblijvend en beheer je zelf in Mijn AutoNiveau. Dat wil zeggen dat het geen inschrijving is en dat je de registratie zelf kunt veranderen of verwijderen.

Kan ik ook een training boeken voor een collega of medewerker?

Ja, dat kan. Je kunt eenvoudig aangeven hoeveel deelnemers je wilt inschrijven. In de volgende stap kun je aangeven om welke deelnemers het gaat. Je kunt alleen deelnemers van je eigen vestiging inschrijven. Als je werkgever betaalt, raden wij aan om vooraf akkoord hiervoor te krijgen.

Hoe werkt een wachtlijstregistratie?

Als de training volgeboekt is kun je je inschrijven op de wachtlijst door op Wachtlijst te klikken. We mailen je dan zodra er een plek vrij komt. Deze registratie is vrijblijvend en beheer je zelf in Mijn AutoNiveau. Dat wil zeggen dat het geen inschrijving is en dat je de registratie zelf kunt veranderen of verwijderen

Wat betekent de melding 'Voor de volgende uitvoeringen zijn onvoldoende plaatsen beschikbaar'?

Als je een training wilt afrekenen wordt de plaats op de training na afronding van het betaalproces voor je gereserveerd. Tot die tijd kunnen anderen zich ook inschrijven. Het kan dus voorkomen dat de plaats die je wilde reserveren inmiddels door iemand anders is geboekt.